ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Μπάρες με ινδοκάρυδο και nucrema ion
Αυτές οι μπάρες με ινδική καρύδα και nucrema είναι πραγματικά το ιδανικό σνάκ για όλες τις ώρες. Παρασκευάζονται εύκολα, είναι οικονομικές και ταυτόχρονα γευστικότατες!
- Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
- Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
- 250γρ ινδική καρύδα
- 220γρ ζάχαρη
- 230γρ ασπράδι αβγού
- Βανίλια
- 250γρ [NUCREMA ION(https://www.ion.gr/el/products#CHOCOPASTES-132)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Δεν θα σας πάρει πάνω από 15΄λεπτα να ετοιμάσετε αυτές τις μπάρες και να τις βάλετε στον φούρνο.
- Σε ένα μπολ ενώνουμε την ινδική καρύδα, την ζάχαρη και την βανίλια.
- Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και παράλληλα προσθέτουμε το ασπράδι αβγού.
- Χωρίζουμε το μείγμα της καρύδας σε δυο ίσα μέρη και αποθηκεύουμε το ένα απο τα δύο στο ψυγείο.
- Σε ένα τετράγωνο ταψί 20x20εκ στρώνουμε στο κάτω μέρος ένα αντικολλητικό χαρτί.
- Απλώνουμε και ισιώνουμε καλά το πρώτο μισό από το μείγμα της καρύδας. Το αφήνουμε στην κατάψυξη για 15΄ να σταθεροποιηθεί.
- Συνεχίζουμε απλώνοντας τα 250γρ. Nucrema της ΙΟΝ. Αφήνουμε το γλυκό μας 15΄στην κατάψυξη να παγώσει για να μπορέσουμε να στρώσουμε το υπόλοιπο μείγμα της καρύδας χωρίς να ανακατευτεί.
- Τέλος, απλώνουμε την δεύτερη στρώση καρύδας και με μια σπάτουλα πιέζουμε μέχρι να ισιώσει και να γίνει λεία.
- Ψήνουμε στον αέρα, με κάτω αντίσταση στους 170°C για 25΄περίπου.
- Περιμένουμε να κρυώσει καλά, κόβουμε σε 9 τετράγωνα κομμάτια και απολαμβάνουμε.
Ανακαλύψτε παρόμοιες συνταγές