ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεννήθηκα (και ακόμα μεγαλώνω) στην Αθήνα.

Οι πρώτες μου σπουδές ήταν στα παιδαγωγικά. Εργάστηκα σε παιδικούς σταθμούς και χώρους δημιουργικής απασχόλησης ως νηπιαγωγός για αρκετά χρόνια. Η σχέση μου με τα γλυκά ήταν πάντοτε ερωτική. Ξεκίνησα ερασιτεχνικά, φτιάχνοντας γλυκά και τούρτες στο σπίτι. Πολύ σύντομα όμως, αυτό δεν μου ήταν αρκετό.

Ήταν μονόδρομος λοιπόν για μένα να γραφτώ στη Le Monde για να σπουδάσω ζαχαροπλαστική. Σύντομα ξεκίνησα να εργάζομαι ως επαγγελματίας σε catering, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία. Παράλληλα, παρακολουθώντας σεμινάρια ζαχαροτεχνίας, ανακάλυψα έναν κόσμο γεμάτο χρώματα. Το μυαλό και η φαντασία μου καθημερινά δημιουργούσαν καινούρια γλυκά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δημιουργούσαν καινούρια όνειρα…

Υπάρχουν δύο τρόποι να επικοινωνήσεις μέσω της γεύσης. Ο ένας τρόπος βρίσκεται στη δοκιμή, όταν κάποιος γευτεί το γλυκό που έφτιαξες. Ο δεύτερος βρίσκεται στην προσπάθεια, όταν κάποιος επιχειρήσει να φτιάξει ο ίδιος τη συνταγή σου. Έτσι, προέκυψε η σκέψη του blog. Εδώ, μπορούμε να μοιραστούμε τόσο τη χαρά της γεύσης όσο και της προσωπικής έκφρασης μέσω της δημιουργίας γλυκών πειρασμών.

mary.jpg

Για συνεργασίες ή άλλες απορίες