ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Cookies με nucrema

ion nucrema cookies_.jpg

Αυτή είναι μία συνταγή, που δεν θα σταματήσετε να φτιάχνετε. Τα κλασικά soft cookies που όλοι λατρεύουμε με γέμιση ION nucrema, που τα απογειώνει!

  • Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
  • Χρόνος ψησίματος: 11 λεπτά
  • ΥΛΙΚΑ

  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    1. Ξεκινάμε την συνταγή μας με την γέμιση του μπισκότου. Τοποθετήσετε μικρές κουταλιές με nucrema (20γρ. περίπου) πάνω σε μια λαδόκολλα και τις παγώνουμε σε δυνατή καταψυξη για 3-4 ώρες. Είναι σημαντικό η nucrema να παγώσει πολύ καλά για να μπορέσουμε να την τοποθετήσουμε στο κέντρο του μπισκότου.
    2. Στη συνέχεια, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το baking και τη βανίλια.
    3. Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο και την άχνη για 5΄περιπου.
    4. Προσθέτουμε ένα –ένα τα αβγά.
    5. Χαμηλώνουμε ταχύτητα στο μίξερ και προσθέτουμε τα στερεά υλικά, δηλαδή το αλεύρι, το baking και τη βανίλια.
    6. Όταν το ζυμάρι μας είναι έτοιμο, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 20’.
    7. Προσθέτουμε τις παγωμένες σταγόνες σοκολάτας, χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια 55γρ. και τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο. Είναι σημαντικό να σφίξει καλά η ζύμη, ώστε να μπορούμε να τη δουλέψουμε.
    8. Τέλος, τοποθετούμε τη nucrema στο κέντρο του κάθε μπισκότου και κλείνουμε καλά τη ζύμη περιμετρικά.
    9. Σε αυτή τη φάση μπορείτε να αποθηκεύσετε τα μπισκότα στη κατάψυξη και να βγάζετε κάθε φορά την ποσότητα που θέλετε να ψήσετε και να καταναλώσετε.
    10. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα στους 160˚ C για 11΄ περίπου.
    11. Τα cookies είναι μαλακά και μπορεί να σας φανούν άψητα αλλά πιστέψτε με δεν είναι. 4.Αφήνουμε τα μπισκότα μας, μισή ώρα, σε θερμοκρασία δωματίου και είναι έτοιμα να τα δοκιμάσετε.
  • Ανακαλύψτε παρόμοιες συνταγές