ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Fudge σε τρεις διαφορετικές γεύσεις

fudge black forest.jpg

Είναι η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή που σας έχω δώσει. Ένα γλυκό με μαστιχωτή υφή που αγαπούν πολύ στην Αμερική και το φτιάχνουν σε διάφορες γεύσεις.

  • Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
  • ΥΛΙΚΑ

    Fudge με φιστικοβούτυρο

    Fudge με λευκή σοκολάτα και cranberries

    Fudge black forest

    • 500γρ. κλασική κουβερτούρα ION Patisserie ψιλοκομμένη
    • 230γρ. ζαχαρούχο γάλα
    • 2κ.σούπας ΙΟΝ Nucrema
    • 120γρ. μικρά murshmallow
    • 100γρ. κεράσια γλασέ
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    Fudge με φιστικοβούτυρο

    1. Ξεκινάμε όλα τα fudge ψιλοκόβοντας τη σοκολάτα για να λιώσει εύκολα, στον ίδιο χρόνο με το ζαχαρούχο γαλα.
    2. Σε μια κατσαρόλα ενώνουμε τη σοκολάτα με το ζαχαρούχο γάλα και τα λιώνουμε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία.
    3. Συνεχίζουμε αποσύροντας την κατσαρόλα από τη φωτιά και ανακατεύουμε για λίγο ακόμα, ώστε να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος μας και, παράλληλα, να αποκτήσει ελαστικότητα.
    4. Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί 20x20εκ το οποίο έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
    5. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, τοποθετούμε στην επιφάνεια του fudge μικρές κουταλιές από φιστικοβούτυρο και ανακατεύουμε λίγο για να δημιουργήσουμε νερά.
    6. Τέλος αφήνουμε το γλυκό μας για μια ώρα στο ψυγείο.
    7. Ξεφορμάρουμε το σοκολατένιο fudge και τo κόβουμε σε 20-25 τετράγωνα κομμάτια.

    Fudge με λευκή σοκολάτα και cranberries

    1. Σε μια κατσαρόλα ενώνουμε την ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα με το ζαχαρούχο γάλα και τα λιώνουμε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία.
    2. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και ενώνουμε το μείγμα της σοκολάτας με ένα μπλέντερ χειρός.
    3. Προσθέτουμε μεσα στο fudge τα φιστίκια, τα cranberries και ανακατευουμε με μια σπάτουλα μαρίζ.
    4. Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί 20x20εκ το οποίο έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
    5. Τέλος αφήνουμε το γλυκό μας για μια ώρα στο ψυγείο.
    6. Ξεφορμάρουμε το σοκολατένιο fudge και τo κόβουμε σε 20-25 τετράγωνα κομμάτια.

    Fudge black forest

    1. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα με το ζαχαρούχο γάλα, σε χαμηλή φωτιά.
    2. Αποσύρουμε την κατσαρόλα με την σοκολάτα από την φωτιά και προσθέτουμε μέσα την nucrema και τα mushmallow.
    3. Ανακατεύουμε με μια μαρίζ και αδειάζουμε το μείγμα του fudge σε ένα ταψί 20x20εκ το οποίο έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
    4. Όσο ακόμα το fudge είναι ρευστό, τοποθετούμε στην επιφάνεια του τα κερασια.
    5. Αφήνουμε το γλυκό μας για μια ώρα στο ψυγείο.
    6. Ξεφορμάρουμε το σοκολατένιο fudge και τo κόβουμε σε 20-25 τετράγωνα κομμάτια.
  • Ανακαλύψτε παρόμοιες συνταγές